Gær; Der er nok at holde styr på, når man går i gang med ølbrygning. En udfordring, der normalt bliver mindre, er brugen af tørgær frem for vådgær. Den er nemmere at opbevare, og den er nemmere at benytte i brygprocessen.
Får du mod på tanden, kan jeg godt bestille diverse vådgær hjem, men udgangspunktet her i shoppen er tørgær, som opbevares i svaleskab ved 8-10 °C.
Finder du ikke den ønskede tørgærtype i webshoppen, kan jeg sikkert skaffe den hjem, men vi har som regel små 30 forskellige gærstammer på lager. Så er der noget at gå igang med.
Gær; Der er nok at holde styr på, når man går i gang med ølbrygning. En udfordring, der normalt bliver mindre, er brugen af tørgær frem for vådgær. Den er nemmere at opbevare, og den er nemmere at benytte i brygprocessen.
Får du mod på tanden, kan jeg godt bestille diverse vådgær hjem, men udgangspunktet her i shoppen er tørgær, som opbevares i svaleskab ved 8-10 °C.
Finder du ikke den ønskede tørgærtype i webshoppen, kan jeg sikkert skaffe den hjem, men vi har som regel små 30 forskellige gærstammer på lager. Så er der noget at gå igang med.