Hornindal Kveik til hurtigtgærende ales ved højere temperaturer.
Hornindal Kveik, 12 g, Brewly
kr.28.00
8 på lager
8 på lager
Beskrivelse
Hornindal Kveik, 12 g, Brewly
Hornindal Kveik Brewly er en unik norsk kveik-stamme, der hurtigt producerer ales med tropisk smag og kompleks aroma og ren smag/krop op til 32°C. Kan bruges i Pale Ales, IPA’er, Stouts, Imperial Stouts, Barley wines og Porters.
Prøv den i norske Farmhouse ales (Saison), men primært andre potentielt hurtigtgærende ales som nævnt ovenfor.
Gæres optimalt ved 20 – 37 °C. Brewlys anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 1 brev til 23 l. Benyt 4-8 g til 1 batch på 8 l. eller 2-4 g til 1 batch på 4 l. Hvis OG er over 1.065 (65 °Øchsle), skal du bruge 2 pakker til 23L.
Gærdata
Dæmpning/forgæringsgrad: høj, Sat til 79 % (75-82 %)
Flokkulering/sammenklumpningsevne: høj
Alkoholtolerancegrænse: meget høj (16 %)
Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en let cremet masse. Lad det stå i ca. 15 minutter, og tilsæt så gærcremen til urten.
Vi anbefaler, at du anbringer gæren på køl evt. vakuumforseglet, når du har åbnet brevet. Benyt gæren inden for 3-4 dage.
Yderligere information
Vægt | 0.030 kg |
---|---|
Størrelse | 10 × 7 × 1 cm |