Hornindal Kveik til hurtigtgærende ales ved højere temperaturer.
Hornindal Kveik, 12 g, Brewly
kr.28.00
13 på lager
13 på lager
Beskrivelse
Hornindal Kveik, 12 g, Brewly
Hornindal Kveik Brewly er en unik norsk kveik-stamme, der hurtigt producerer ales med tropisk smag og kompleks aroma og ren smag/krop op til 32°C. Kan bruges i Pale Ales, IPA’er, Stouts, Imperial Stouts, Barley wines og Porters.
Prøv den i norske Farmhouse ales (Saison), men primært andre potentielt hurtigtgærende ales som nævnt ovenfor.
Gæres optimalt ved 20 – 37 °C. Brewlys anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 1 brev til 23 l. Benyt 4-8 g til 1 batch på 8 l. eller 2-4 g til 1 batch på 4 l. Hvis OG er over 1.065 (65 °Øchsle), skal du bruge 2 pakker til 23L.
Gærdata
Dæmpning/forgæringsgrad: høj, Sat til 79 % (75-82 %)
Flokkulering/sammenklumpningsevne: høj
Alkoholtolerancegrænse: meget høj (16 %)
Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en let cremet masse. Lad det stå i ca. 15 minutter, og tilsæt så gærcremen til urten.
Vi anbefaler, at du anbringer gæren på køl evt. vakuumforseglet, når du har åbnet brevet. Benyt gæren inden for 3-4 dage.
Yderligere information
Vægt | 0.030 kg |
---|---|
Størrelse | 10 × 7 × 1 cm |