LalBrew Voss Kveik Ale, 11 g, Lallemand

Hjem/Ingredienser/Gær/Tørgær/Overgær/LalBrew Voss Kveik Ale, 11 g, Lallemand

LalBrew Voss Kveik Ale, 11 g, Lallemand

kr.35.00

48 på lager

LalBrew Voss Kveik til norske Farmhouse ales, Saisons, men også hurtigtgærende neutrale ales.

48 på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Kveik er den originale, traditionelle norske tørrede gær. LalBrew Voss understøtter en lang række gæringstemperaturer mellem 25-40 ° C med et meget højt optimalt interval på 35-40 ° C. Meget hurtig gæring opnås inden for den optimale temperaturområde med fuld dæmpning typisk opnået inden for 2-3 dage. Smagsprofilen er ensartet i alle temperaturområder, men mere neutral med underliggende frugtagtige noter af orange og citrus i det optimale temperaturleje. Flokkulering er meget høj, hvilket producerer klare øl uden filtrering eller anvendelse af proceshjælpemidler.

Velegnet til primært til norske Farmhouse ales (Saison), men også hurtigtgærende neutrale ales.

Gæres optimalt ved 25 – 40 °C. Lallemands anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 4-8 g til 1 batch på 8 l. eller 2-4 g til 1 batch på 4 l.

Dæmpning: medium-høj (80%)

Flokkulering: meget høj

Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.

Opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at du benytter gæren inden for 4 – 5 dage efter åbning af pakken.

Yderligere information

Vægt 0.030 kg
Størrelse 10 × 7 × 1 cm
Go to Top