LalBrew Voss Kveik Ale, 11 g, Lallemand

Hjem » Shoppen » LalBrew Voss Kveik Ale, 11 g, Lallemand

LalBrew Voss Kveik Ale, 11 g, Lallemand

kr.35.00

43 på lager

LalBrew Voss Kveik til norske Farmhouse ales, Saisons, men også hurtigtgærende neutrale ales.

43 på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

LalBrew Voss Kveik Ale, 11 g, Lallemand

LalBrew Voss Kveik Ale 11 g Lallemand er den originale, traditionelle norske tørrede gær. LalBrew Voss understøtter en lang række gæringstemperaturer mellem 25-40 ° C med et meget højt optimalt interval på 35-40 ° C. Meget hurtig gæring opnås inden for den optimale temperaturområde med fuld dæmpning typisk opnået inden for 2-3 dage.

Smagsprofilen er ensartet i alle temperaturområder, men mere neutral med underliggende frugtagtige noter af orange og citrus i det optimale temperaturleje. Flokkulering er meget høj, hvilket producerer klare øl uden filtrering eller anvendelse af proceshjælpemidler.

Velegnet til primært norske Farmhouse ales (Saison), men også hurtigtgærende neutrale ales.

Gæres optimalt ved 25 – 40 °C. Lallemands anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 1 brev til 23 l. Benyt 4-8 g til 1 batch på 8 l. eller 2-4 g til 1 batch på 4 l.

Gærdata

Dæmpning/forgæringsgrad: høj, Sat til 79 % (76-82 %)

Flokkulering/sammenklumpningsevne: meget høj

Alkoholtolerancegrænse: høj (12 %)

Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en cremet masse. Lad det stå i 10-15 minutter, og tilsæt så gærcremen til urten.

Vi anbefaler, at du anbringer gæren på køl evt. vakuumforseglet, når du har åbnet brevet. Benyt gæren inden for 3-4 dage.

Yderligere information

Vægt 0.030 kg
Størrelse 10 × 7 × 1 cm
Go to Top