LalBrew Diamond Lager er velegnet til München Helles, tyske Pilsnere, American Pilsner, Vienna Lager, Oktoberfest/Märzen, Dark American Lager, Munich Dunkel, Schwarzbier, Traditional Bock, Doppelbock, Eisbock og California Common.
LalBrew Diamond Lager, 11 g, Lallemand
kr.35.00
28 på lager
28 på lager
Beskrivelse
LalBrew Diamond Lager, 11 g, Lallemand
LalBrew Diamond Lager 11 g Lallemand er en ægte pilsnerstamme fra gruppe II (Frohberg) slægten udvalgt fra Doemens Academy Culture Collection i Tyskland. Gæren er en traditionel pilsnerstamme, der producerer rene, neutrale øl med autentisk pilsnerkarakter. Traditionelle stilarter brygget med LalBrew Diamond inkluderer, men er ikke begrænset til, München Helles, tyske Pilsner, American Pilsner, Vienna Lager, Oktoberfest/Märzen, Dark American Lager, Munich Dunkel, Schwarzbier, Traditional Bock, Doppelbock, Eisbock og California Common.
Gæres optimalt ved 10–15 °C. Lallemands anbefaling: 100-200 g/hl. Benyt 2 breve til 23 l. Benyt 8-10 g til 1 batch på 8 l. eller 4-5 g til 1 batch på 4 l. Kraftig gæring, der kan afsluttes på 7 dage.
Gærdata
Dæmpning/forgæringsgrad: sat til 80 % (77 – 83%)
Flokkulering/sammenklumpningsevne: Høj
Alkoholtolerancegrænse: Gæren har en høj alkoholtolerance op til 13 %.
Brugervejledning: Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål, med 1 dl vand ved 20-25°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske til gæren er en cremet masse. Lad det stå i 15-20 minutter, og tilsæt så gærcremen til urten.
Opbevares i køleskab gerne i vakuumpakke. Vi anbefaler, at du benytter gæren inden for 4 – 5 dage efter åbning af pakken.
Yderligere information
Vægt | 0.030 kg |
---|---|
Størrelse | 10 × 7 × 1 cm |