LalBrew Verdant IPA er velegnet til en række ølstilarter, herunder NEIPA, engelsk IPA, APA, engelsk bitter, sød stout og Sours.
LalBrew Verdant IPA Ale, 11 g, Lallemand
kr.35.00
32 på lager
32 på lager
Beskrivelse
LalBrew Verdant IPA Ale, 11 g, Lallemand
LalBrew Verdant IPA Ale 11 g Lallemand blev specielt udvalgt i samarbejde med Verdant Brewing Co. (UK) for sin evne til at producere en række humletunge og maltede øl. Fremtrædende noter af abrikos og undertoner af tropisk frugt og citrus smelter problemfrit sammen med humlearomaer. Med mellemhøj dæmpning efterlader LalBrew Verdant IPA en blød og afbalanceret maltprofil med lidt mere krop end en typisk amerikansk IPA-gærstamme. Denne meget alsidige stamme er velegnet til en række ølstilarter, herunder NEIPA, engelsk IPA, APA, engelsk bitter, sød stout og Sours. Læs lidt om IPA her. Bruges i nogle af vores all-grain kits.
Gæres optimalt ved 18 – 23 °C. Lallemands anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 1 brev til 23 l. Benyt 4-8 g til 1 batch på 8 l. eller 2-4 g til 1 batch på 4 l.
Gærdata
Dæmpning/forgæringsgrad: medium-høj 75-82 (sat til 78 %)
Flokkulering/sammenklumpningsevne: medium
Alkoholtolerancegrænse: høj (12 %)
Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en cremet masse. Lad det stå i 10-15 minutter, og tilsæt så gærcremen til urten.
Opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at du benytter gæren inden for 3 – 4 dage efter åbning af pakken.
Yderligere information
Vægt | 0.030 kg |
---|---|
Størrelse | 10 × 7 × 1 cm |