Torrefied wheat, umaltede, puffede hvedekerner, Crisp Malting, EBC 4

kr.15.00kr.55.00

Torrefied wheat (umaltede hvedekerner) er skumforbedrende og fremmer også mundfylde.

Varenummer (SKU): 031-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Torrefied wheat, umaltede, puffede hvedekerner, Crisp Malting, EBC 4

Torrefied wheat, umaltede, puffede hvedekerner Crisp Malting EBC 4 har længe været brugt af bryggerier til at give det lidt ekstra skum på alle øltyper. Proteiner og glykoproteiner med højere molekylevægt er skumforbedrende, og fremmer også mundfylde. Torrefied wheat er især nyttig, når basismalt har særlig lavt indhold af nitrogen / protein. Torrefied wheat har en meget let kornet karakter.

Ristede, umaltede korn giver bryggeren mulighed for produktdifferentiering. Flagede produkter kan tilsættes direkte til mæsken uden behov for formaling.

EBC: 3 – 5. Sat til 4 EBC.

Bruges i alle stilarter for skum og mundfylde. Populært i Witbier, belgisk ale og Lambic. Mest brugt i IPA, belgisk ale og Witbier. Brug op til 10 % af opskriften.

Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

0.5 kg, 1 kg, 3 kg

Go to Top