Chokolade; Chokolademalt anvendes i ølbrygning for at tilføre øllet en mørk farve og ristede smagsnoter. Den ristede malt bidrager med nøddenoter, men kan i mindre grad bidrage med chokolade- og kaffearomaer afhængig af ristningsgraden. Mængden reguleres for at opnå ønsket farve og smag i øllet. Chokolademalt anvendes ofte i Stouts, Porters og Brown ales for at skabe kompleksitet og dybde i smagsprofilen.
Chokolade; Chokolademalt anvendes i ølbrygning for at tilføre øllet en mørk farve og ristede smagsnoter. Den ristede malt bidrager med nøddenoter, men kan i mindre grad bidrage med chokolade- og kaffearomaer afhængig af ristningsgraden. Mængden reguleres for at opnå ønsket farve og smag i øllet. Chokolademalt anvendes ofte i Stouts, Porters og Brown ales for at skabe kompleksitet og dybde i smagsprofilen.