Chocolat, Castle Malting, EBC 1000

kr.22.00kr.380.00

Chocolat malt kan bruges til brown ale, stærke, mørke og sorte øl, såsom portere og stout.

Varenummer (SKU): 031-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Chocolat malt, Castle Malting, EBC 1000

Château Chocolat malt Castle Malting EBC 1000 er en stærkt ristet malt med en dyb brun farve. Det er her dens navn kommer fra. Château Chocolat malt bruges til at justere farven på øl, og giver en nøddeagtig, ristet smag. Nogle kan fornemme noter af mørk chokolade og cacao. Château Chocolat malt deler mange af karakteristikaene fra Black Malt, men giver en mindre bitter smag end Black Malt. Den er lettere end Black, fordi den er ristet i en lidt kortere periode, og sluttemperaturerne er ikke så høje.

Belgisk chokolademalt. Torrefied ved 220°C og derefter hurtigt afkølet, når den ønskede farve er nået.

EBC: 900-1100. Sat til 1000. EBC er den internationale målestok for øllets farve.

Bruges i Porters, Stouts og Brown ales. Op til 7 % af blandingen.

Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.

Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens råvareegenskaber.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse og valsning

1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk

Go to Top