Chateau Abbey malt kan bruges til Pale ales, Abbey ales, porter og specialøl samt britisk inspireret øl.
Abbey, Castle Malting, EBC 45
kr.19.00 – kr.335.00
Beskrivelse
Château Abbey® malt er en mere ristet form for lys malt. Giver en stærk smag af kogt brød, nødder og frugt. Château Abbey® malt har en bitterhed, der mildnes ved aldring og kan være ganske intenst aromatiseret. Château Abbey® malt bruges typisk til fremstilling af øl, der kræver en vis betydelig farvedybde.
EBC: 45. EBC er den internationale målestok for øllets farve.
Bruges til Pale ales, Abbey beers, porter og specialøl samt britisk inspireret øl. Brug op til 25 %.
Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.
Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens egenskaber.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse og valsning | 1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk |