Roasted Barley, Weyermann, EBC 1150

kr.22.00kr.375.00

Roasted Barley malt kan bruges til Stouts, portere, nøddebrune ales og andre mørke øltyper.

Varenummer (SKU): 031-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Roasted Barley malt, Weyermann, EBC 1150

Roasted Barley malt Weyermann EBC 1150 fremstilles ved ristning af maltbygkorn af god kvalitet. Ristningsprocessen ligner den for Black Malt, med ekstra omhu for ikke at brænde kornet. Sluttemperaturen er mere end 200°C. Smagen af ristet byg er hård og mere bitter end sort malt. Brændte og røgede smage er stærke.

Roasted Barley bruges i mørke øl som Stouts og Porters, hovedsageligt for dets stærke farveevne. Malten vil give en tør smag og væsentlig farve.

EBC: 900. EBC er den internationale målestok for øllets farve.

Bruges til Stouts, Portere, nøddebrune ales og andre mørke øltyper. Brug op til 5 %.

Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.

Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens råvareegenskaber.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse og valsning

1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk

Go to Top