Special X, Bestmalz, EBC 350

Hjem/Ingredienser, Karamel, Malt, Special/Special X, Bestmalz, EBC 350

Special X, Bestmalz, EBC 350

kr.22.00kr.375.00

Special X malt kan bruges til Alt, Bocks, Schwarzbier, maltøl, belgiske stilarter som Abbey- og Trappistøl, britiske stilarter som Amber Ale, Dark Ale, Porter og Stout.

Kategorier: , , ,

Beskrivelse

BEST Special X® er en mørk karamelmalt, der kun er blevet ristet i kort tid. Som et resultat udvikler det en meget intensiv og usædvanlig smagsprofil. Tilføjelse af maks. 20% i opskriften fører til en lysende, kastanjerød til kastanjebrun farve til din øl. BEST Special X® er en fantastisk maltvariant, som bryggerier, der leder efter nye ideer, bør drage fordel af på grund af de forskellige muligheder for denne specielle malt. BEST Special X® overholder renhedsretningslinjerne fra den tyske Reinheitsgebot.

EBC: 300-400 Sat til 350. EBC er den internationale målestok for øllets farve.

Kan bruges til Alt, Bocks, Schwarzbier, maltøl, belgiske stilarter som Abbey- og Trappistøl, britiske stilarter som Amber Ale, Dark Ale, Porter og Stout, og som en ingrediens til alle håndbryggede øl. Op til 20 % af opskriften.

Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.

Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens egenskaber.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse og valsning

1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk

Go to Top