Special X, Bestmalz, EBC 350

Hjem » Shoppen » Special X, Bestmalz, EBC 350

Special X, Bestmalz, EBC 350

kr.22.00kr.375.00

Special X malt kan bruges til Alt, Bocks, Schwarzbier, maltøl, belgiske stilarter som Abbey- og Trappistøl, britiske stilarter som Amber Ale, Dark Ale, Porter og Stout.

Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Special X, Bestmalz, EBC 350

Special X, Bestmalz, EBC 350 er en mørk karamelmalt, der har gennemgået en kort ristning. Som et resultat udvikler den en meget intensiv, exceptionel smagsprofil. Ved en maksimal mængde i mæsken på 20% opnås en klar kastanjerød til kastanjebrun farve i en P12 øl. Selv i små mængder i mæsken er malten fremragende til at understøtte den samlede krop af mørke øl. Det gør smagsoplevelsen mere kompleks og interessant.

EBC: 300-400. Sat til 350. EBC er den internationale målestok for øllets farve.

Kan bruges til Alt, Bocks, Schwarzbier, maltøl, belgiske Abbey- og Trappistøl, britisk Amber Ale, Dark Ale, Porter og Stout. Op til 20 % af opskriften.

Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.

Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens råvareegenskaber.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse og valsning

1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk

Go to Top