Pale ale, Castle Malting, EBC 8

kr.17.00kr.310.00

Pale ale malt er belgisk basismalt, som er lidt mørkere end pilsner malt, og kan generelt bruges i alle slags øl. Kan fylde op til 100 % af en batch.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Pale malt, Castle Malting, EBC 8

Pale malt, Castle Malting, EBC 8 anvendes normalt som basismalt eller i kombination med Pilsen 2RS malt for at give en rigere maltsmag og ekstra farve. Da denne malt er dybere i farven, kan den tilføje en gylden nuance til urten. Det bruges sammen med stærk gær til at producere Amber ale og bitter øl. Château Pale Ale malt ristes længere, og er normalt bedre modificeret, hvilket giver en mere udtalt smag end Pilsen 2RS. Den enzymatiske aktivitet af Château Pale Ale malt er tilstrækkelig, når den bruges med en stor andel af ikke-enzymatisk specialmalt.

Belgisk let gylden basismalt. Ristet ved op til 90-95°C.

EBC: 7 – 10. Sat til 8. EBC er den internationale målestok for øllets farve.

Bruges til alt Pale ale, engelsk bitter og andre traditionelle engelske stilarter. Kan fylde op til 100 % af en batch.

Opbevares tørt, mørkt og ikke alt for udsat for sol og varme. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.

Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens råvareegenskaber.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse og valsning

1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 10 kg malt, 10 kg malt med valsning, 25 kg sæk

Go to Top