Barebones beneath bootlegged bellies – All-grain øl kit Belgian Blonde 23 l.

kr.279.00kr.284.00

All-grain kit til brygning af 25 l. Belgian Blonde. Denne er overgæret.

Beskrivelse

All-grain øl kit Belgian Blonde.

Kongsted Hjemmebryg har været i laboratoriet for at fremtrylle et afkog, der er den værste pulverheks og kvaksalver værdig!!!

Hmm. Eller også har vi bare sat os ned og studeret arsenalet af malt, humle, gær og krydderier, og så prøvet at finde de forskellige smagsnuancer, der kunne spille sammen for at give os en spændende smagsoplevelse. Vi opfordrer dig på det kraftigste til at benytte lugtesancen samtidig med smagssancen, for duften af hjemmebryg får du ikke i fabriks- og masseproducerede øl.

Hvad er en Belgian Blonde?

Belgian Blonde er en lys ale med en fascinerende historie, der rækker tilbage til Belgien i midten af det 20. århundrede. Den opstod som et svar på efterspørgslen efter lettere og mere forfriskende øl i kontrast til de tungere belgiske ale-varianter. Oprindeligt kendt som “Speciale Belge,” begyndte den at vinde popularitet i løbet af 1950’erne. Belgiske bryggere eksperimenterede med malt, humle og gærforhold for at skabe en gylden, letdrikkelig ale med subtile frugtagtige noter. Denne stilart bevarede sin karakteristiske balance mellem maltsødme, krydrede estere og behagelig bitterhed og udviklede sig til den moderne Belgian Blonde. I dag er denne øl en elsket repræsentant for belgisk bryggekunst og en favorit blandt dem, der sætter pris på komplekse smagsoplevelser og øl med historisk dybde.

De Danske Øldommere udgiver med jævne mellemrum deres stilartsdefinitioner. Det er jo sådan set meget smart at udgive  sine egne definitioner, når man selv skal bedømme ud fra den! Makes sense. Belgian Blonde har fundet vej til den nyeste udgave af stilartsdefinitionerne. Dette All-grain øl kit Belgian Blonde er en god repræsentant for stilarten. Du kan læse mere om det her: Danske Øldommere – stilarter

Denne opskrift indeholder:

Den færdige øls forventede karakteristika (øllets farve og konsistens kan godt variere lidt fra billedet):

  • Alcohol ABV: 6.9 %
  • Farve EBC: 18 (rav)
  • Bitterhed IBU: 22 (mild bitterhed)

OBS: denne øl udvikler en optimal gæring ved 18 – 22° C.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Valsning

Ja, Nej

Go to Top