Biscuit belgisk specialmalt kan bruges til alle specialøl og også for engelske øl, brown ales og portere.
Biscuit, Castle Malting, EBC 50
kr.21.00 – kr.365.00
Beskrivelse
Château Biscuit malt producerer en meget udtalt “toasty” finish i øllet. Bidrager med en varmt brød- og kikslignende aroma og smag. Fremmer en lys til medium varm brun farve til mæsken. Denne malt anvendes til at forbedre den ristede smag og aroma, der karakteriserer ales og lagers, og giver de subtile egenskaber til mørke og chokolade malts. Ingen enzymer. Skal mæskes med malttyper med et overskud af diastatisk kraft (evne til at omdanne stivelse til sukker).
EBC: 50. EBC er den internationale målestok for øllets farve.
Alle specialøl og også for engelske øl, brown ales og portere. Op til 25% af blandingen..
Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.
Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens egenskaber.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse og valsning | 1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk |