M21 Belgian Wit er til Witbier, hvedeøl, Grand Cru, krydret øl og andre specialøl.
M21 Belgian Wit, 10 g, Mangrove Jack’s
kr.30.00
4 på lager
4 på lager
Beskrivelse
En traditionel overgær, der har en god balance mellem frugtagtige estere og varme krydderfenoler, der primært bidrager med aromatiske noter. Gæren vil efterlade lidt restsødme.
Velegnet til Witbier, hvedeøl, Grand Cru, krydret øl og andre specialøl.
Gæres optimalt ved 18 – 25 °C. Mangrove Jack’s anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 4-6 g til 1 batch på 8 l. eller 2-3 g til 1 batch på 4 l.
Dæmpning: sat til 73 % (70 – 75 %)
Flokkulering: lav
Brugervejledning: Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.
Opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at du benytter gæren inden for 4 – 5 dage efter åbning af pakken.
Yderligere information
Vægt | 0.030 kg |
---|---|
Størrelse | 10 × 7 × 1 cm |