Chocolat malt kan bruges til brown ale, stærke, mørke og sorte øl, såsom portere og stout.
Chocolat, Castle Malting, EBC 1000
kr.22.00 – kr.380.00
Beskrivelse
Château Chocolat malt er en stærkt ristet malt med en dybbrun farve. Det er her navnet kommer fra. Château Chocolat malt bruges til at justere øllets farve og giver en nøddeagtig, ristet smag. Château Chocolat malt deler mange af egenskaberne med Black Malt, men giver en mindre bitter smag end Black malt, og er lettere end sort, fordi det er ristet i en lidt kortere periode, og sluttemperaturerne er ikke så høje.
EBC: 1000. EBC er den internationale målestok for øllets farve.
Brown ale, stærke, mørke og sorte øl, såsom portere og stout. Op til 7% af blandingen.
Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.
Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens egenskaber.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse og valsning | 1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk |