White noiseless attack when black is back – All-grain øl kit Schwarzbier 4/8/23 l.

Hjem » Shoppen » White noiseless attack when black is back – All-grain øl kit Schwarzbier 4/8/23 l.

White noiseless attack when black is back – All-grain øl kit Schwarzbier 4/8/23 l.

kr.134.00kr.269.00

All-grain kit til brygning af en schwarzbier. Denne er overgæret.

Beskrivelse

All-grain øl kit Schwarzbier.

Kongsted Hjemmebryg har været i laboratoriet for at fremtrylle et afkog, der er den værste pulverheks og kvaksalver værdig!!!

Hmm. Eller også har vi bare sat os ned og studeret arsenalet af malt, humle, gær og krydderier, og så prøvet at finde de forskellige smagsnuancer, der kunne spille sammen for at give os en spændende smagsoplevelse. Vi opfordrer dig på det kraftigste til at benytte lugtesancen samtidig med smagssancen, for duften af hjemmebryg får du ikke i fabriks- og masseproducerede øl.

Hvad er en Schwarzbier?

Schwarzbier, oversat som “sort øl” på tysk, er en klassisk tysk ølstil, der imponerer med sin mørke og dybe karakter. Denne lagerøl kombinerer en let krop med ristede malttoner og en glat, ren afslutning. Schwarzbier præsenterer en elegant balance mellem maltens kompleksitet og en behagelig bitterhed fra tyske humlesorter.

Med en karakteristisk sort farve, afviger Schwarzbier fra tyngden af en Stout eller Porter og er let og forfriskende, hvilket gør den let at nyde året rundt. Med sin traditionelle tyske oprindelse og letdrikkelige profil tilbyder Schwarzbier en spændende og tilgængelig oplevelse for både erfarne ølentusiaster og dem, der udforsker mørke øltyper.

De Danske Øldommere udgiver med jævne mellemrum deres stilartsdefinitioner. Det er jo sådan set meget smart at udgive  sine egne definitioner, når man selv skal bedømme ud fra den! Makes sense. 😉 Schwarzbier har naturligvis fundet vej til den nyeste udgave af stilartsdefinitionerne. I denne er 7 stilarter listet under kategorien mørk Lager. Du kan læse mere om det her: Danske Øldommere – stilarter

Denne opskrift indeholder:

  • Malt: Pilsner, Pale, Cara Clair, Black, Vienna, Chocolate
  • Aroma- og bitterhumle: First Gold, Tettnanger, Crystal
  • Tørgær: LalBrew Diamond Lager
  • Rørsukker
  • Irish moss til klaring

Den færdige øls forventede karakteristika (øllets farve og konsistens kan godt variere lidt fra billedet):

  • Alcohol ABV: 5.1 %
  • Farve EBC: 61 (sort)
  • Bitterhed IBU: 23 (mild bitter)

OBS: denne øl udvikler en optimal gæring ved 11-15° C.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Batch

4 l. øl, 8 l. øl, 25 l. øl

Valsning

Ja, Nej

Go to Top