Partially picked plump bombshell – All-grain øl kit Münchner Helles 4/8/23 l.

Hjem » Shoppen » Partially picked plump bombshell – All-grain øl kit Münchner Helles 4/8/23 l.

Partially picked plump bombshell – All-grain øl kit Münchner Helles 4/8/23 l.

kr.134.00kr.274.00

All-grain kit til brygning af en blond ale (münchner helles). Denne er overgæret.

Beskrivelse

All-grain øl kit Münchner Helles. Lys pilsner/lager herhjemme.

Kongsted Hjemmebryg har været i laboratoriet for at fremtrylle et afkog, der er den værste pulverheks og kvaksalver værdig!!!

Hmm. Eller også har vi bare sat os ned og studeret arsenalet af malt, humle, gær og krydderier, og så prøvet at finde de forskellige smagsnuancer, der kunne spille sammen for at give os en spændende smagsoplevelse. Vi opfordrer dig på det kraftigste til at benytte lugtesancen samtidig med smagssancen, for duften af hjemmebryg får du ikke i fabriks- og masseproducerede øl.

Hvad er en Münchner Helles?

Münchner Helles, ofte blot omtalt som Helles, er en klassisk tysk pilsner, der stammer fra München. Helles blev introduceret i slutningen af det 19. århundrede som et svar på populariteten af tjekkiske pilsnere, og skiller sig ud for sin balance, drikkelighed og gyldne udseende. Med en maltrig profil fremviser Helles et raffineret samspil af brødagtige og toasty maltsmag, understøttet af en moderat humlebitterhed og en ren, sprød finish.

Brugen af ædle humlesorter giver en underspillet blomster- og/eller krydret aroma. Münchner Helles er typisk godt kulsyreholdig og har en glat mundfornemmelse. Denne stil repræsenterer en afvigelse fra den mere selvhævdende humletilstedeværelse, der findes i Pilsner, hvilket gør den til en malt-fokuseret, letdrikkelig pilsner, der er blevet en elsket del af den bayerske ølkultur. Dette All-grain øl kit Münchner Helles er bestemt en drikkevenlig udgave.

De Danske Øldommere udgiver med jævne mellemrum deres stilartsdefinitioner. Det er jo sådan set meget smart at udgive  sine egne definitioner, når man selv skal bedømme ud fra den! Makes sense. 😉 Münchner Helles har naturligvis fundet vej til den nyeste udgave af stilartsdefinitionerne. I denne er 5 underkategorier listet under lys Lager. Du kan læse mere om det her: Danske Øldommere – stilarter

Denne opskrift indeholder:

Den færdige øls forventede karakteristika (øllets farve og konsistens kan godt variere lidt fra billedet):

  • Alcohol ABV: 4,8 %
  • Farve EBC: 13 (lysgylden)
  • Bitterhed IBU: 23 (let bitter)

OBS: denne øl udvikler en optimal gæring ved 12 – 15° C.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Batch

4 l. øl, 8 l. øl, 25 l. øl

Valsning

Ja, Nej

Go to Top