M66 Hophead Ale, 10,5 g, Mangrove Jack’s

Hjem/Ingredienser/Gær/Tørgær/Overgær/M66 Hophead Ale, 10,5 g, Mangrove Jack’s

M66 Hophead Ale, 10,5 g, Mangrove Jack’s

kr.38.00

8 på lager

Mangrove Jack’s M66 til NEIPA’er, juicy IPA’er, Hazy IPA’er, Amerikanske IPA’er, Amerikanske Pale ales og mere.

8 på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

En gærenzymblanding, der forbedrer aromaer og estere, perfekt til New England, Hazy og frugtige IPA’er. Udvalgte enzymer forbedrer aromaen og smagen fra tilføjelser af sen humle og frugt.

M66 Hophead Ale Gær er velegnet til New England IPA’er, juicy IPA’er, Hazy IPA’er, Amerikanske IPA’er, Amerikanske Pale ales og mere.

  • Flokkulering: høj
  • Forgæringsgrad: sat til 78 % (74 – 82 %)

Gæres optimalt ved 18-22 °C. Mangrove Jack’s anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 4-6 g til 1 batch på 8 l. eller 2-3 g til 1 batch på 4 l.

Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.

Vi anbefaler, at du anbringer gæren på køl evt. vakuumforseglet, når du har åbnet brevet. Benyt gæren inden for 3 dage.

Yderligere information

Vægt 0.13 kg
Størrelse 10 × 7 × 1 cm
Go to Top