Havreflager giver en rund, cremet mundfylde til det færdige øl.
Torrefied flaked oat – havreflager med skal – EBC 4
kr.14.00 – kr.55.00
Beskrivelse
Havreflager består af afskallede havrekorn, der er kogt ved høj temperatur, hvilket resulterer i gelatinering af kornets stivelsesholdige frøhvide, og er derefter flaget. Havreflager giver en rund, cremet mundfylde til det færdige øl, og bidrager også til skumdannelse. Tilstedeværelsen af havreskaller kan hjælpe med urtseparation, især hvis mæsken indeholder umalede korn såsom maltet rug.
Havreflager kræver ikke formaling, før de tilsættes til mæsken.
EBC: 2,5 – 5. Sat til 4 EBC.
Brug op til 25 % af opskriften.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse og valsning | 0,5 kg, 1 kg, 3 kg, 25 kg |