VWP til desinfektion

kr.30.00kr.120.00

VWP Cleaner Steriliser er en kraftfuld aktivator, der effektivt rengør og steriliserer alle indvendige overflader på hjemmebryggningsudstyr.

Beskrivelse

VWP til desinfektion

VWP Cleaner Steriliser til desinfektion er et kraftfuldt rengøringsmiddel, der kombinerer ingredienser, så det bliver til en stærkt steriliserende aktivator. Det kan effektivt rengøre og sterilisere alle indvendige overflader på hjemmebryggningsudstyr, selv i revner og sprækker. Og her taler vi selvfølgelig ikke om defekt udstyr.

VWP-formulaen indeholder ingredienser, bl.a. natriumhydroxid og klor, der holder forurening og bakterier fra overflader i suspension. Dette for at sikre, at resterne bliver skyllet væk med vand fra hanen, hvilket efterlader udstyret rent og desinficeret.

Vi anbefaler, at du bruger 1 god tsk. VWP til 4-5 l. varmt vand, eller 1 god spsk. til ca. 8-10 l. varmt vand. Du kan desinficere alt dit udstyr i opløsningen. Lad udstyret være i opløsningen 15 – 20 min., hvorefter du skyller med lidt koldt vand fra hanen. Herefter kan du benytte udstyret i brygprocessen. Det kunne eksempelvis være denne.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Mængde

100 g, 250 g, 500 g, 1 kg

Go to Top