SaniClean til desinfektion

Hjem » Shoppen » SaniClean til desinfektion

SaniClean til desinfektion

kr.74.00kr.124.00

SaniClean desinficerer alle indvendige overflader på hjemmebryggningsudstyr. Husk rengøring først.

Beskrivelse

SaniClean til desinfektion

SaniClean til desinfektion er et lavtskummende,  syreanionisk desinfektionsmiddel til brug i drikkevare- og fødevareindustrien.  Efterlader tanke og udstyr uplettede og du undgår uønsket mineralopbygning. Brug ikke på bløde metaller. Kun 60 sek. kontakttid er nødvendig med fx en flaskespuler. Kan bruges i CIP-systemer.

Dosering: 25 – 40 ml / 10 liter.

Brugsanvisning på dansk på beholderen: Anvendes som en sidste skylning efter grundig rengøring med et godt rengøringsmiddel som f.eks Puro Oxi. Det er altså et no-rinse produkt. Brug SaniClean i en dosering på 25 – 40 ml pr. 10 liter vand. Påfør med spray eller stående i blød med en kontakttid på mindst 3 minutter. Tøm eller dræn det desinficerede stykke udstyr, og lad det lufttørre. Brug udstyret inden for 1 time efter desinfektion.

Luk emballagen tæt efter brug og opbevares på et tørt, køligt og godt ventileret sted. Hold altid beholdere lodret for at forhindre lækage. Opbevares utilgængeligt for børn. BLAND IKKE SANICLEAN med klorholdige rengøringsmidler, da der kan opstå klorgas.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Mængde

236 ml, 473 ml

Go to Top