Maltodextrin (uforgærbart polysakkarid/sukkerstof) til at give øl mundfylde og krop.
Maltodextrin
kr.35.00 – kr.60.00
Beskrivelse
Maltodextrin
Maltodextrin er et polysakkarid (komplekse kulhydrater bl.a. stivelse), der i sin grundsubstans stammer fra hvede. Tilføjelse af Maltodextrin til dit bryg vil hjælpe dig med at finjustere øllets krop og mundfylde uden at påvirke smagen nævneværdigt. Du opnår også en mere stabil skumkrone. Maltodextrin-molekylet er en kæde af sukkerarter, der er sammensat på en måde, så det betyder, at kun 3% af sukkeret er forgærbart.
Samlet set vil det tilføre krop, mundfylde og bedre skumtop. Det vil også bidrage med en meget minimal sødme og alkoholforøgelse. Hvis bordsukker søder en factor 100, så søder denne sukkerart ca. en factor 10. Skalaen er fremkommet fra blindtests, og skal derfor tages som et subjektivt mål.
Mængden af sukker til dit bryg afhænger i stor udstrækning af hvor meget sødme du ønsker til opskriften. Husk på at denne sukkerart primært bruges til krop og mundfylde. Hvis sødme er dit ønske så benyt et af de andre sukkerprodukter i webshoppen.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse | 500 g, 1 kg |