Maltodextrin (uforgærbart polysakkarid/sukkerstof) til at give øl mundfylde og krop.
Maltodextrin
kr.35.00 – kr.60.00
Beskrivelse
Maltodextrin er et polysakkarid (komplekse kulhydrater bl.a. stivelse). Tilføjelse af Maltodextrin til dit bryg vil hjælpe dig med at finjustere øllets krop og mundfylde uden at påvirke smagen nævneværdigt. Maltodextrin-molekylet er en kæde af sukkerarter, der er sammensat på en måde, så det betyder, at kun 3% af sukkeret er forgærbart.
Samlet set vil det tilføre krop, mundfylde og bedre skumtop. Det vil også bidrage med en meget minimal sødme og alkoholforøgelse. Hvis bordsukker søder en factor 100, så søder maltodextrin ca. en factor 10.
Brug 100 g pr. 4-5 liter urt.
Benyttes før 04/26.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse | 500 g, 1 kg |