Kandis hvid

kr.16.00kr.54.00

Hvid kandis – vælg mængde.

Beskrivelse

Kandis hvid

Kandis hvid benyttes meget ofte i belgisk inspirerede øl. Men kan bruges til alle øl, som du vil tilføre den egenartede kandissmag.

Den hvide kandis udvikler en mindre udtalt kandissmag og -aroma end den mørke. Begge bruges dog ganske ofte til øl med saft og kraft! Sådan fremstilles hvid kandis:

  1. Opløsning af sukker: Raffineret sukker opløses i varmt vand for at danne en koncentreret sukkeropløsning.
  2. Filtrering: Den sukkeropløsning, der er blevet dannet, gennemgår en filtreringsproces for at fjerne eventuelle urenheder eller uønskede partikler.
  3. Krystallisering: Den filtrerede sukkeropløsning opvarmes og koges derefter under nøje kontrollerede forhold, normalt i store kogere eller tanke. Under kogning reduceres vandindholdet gradvist, og sukkerkrystallerne dannes.
  4. Køling og centrifugering: Når sukkerkrystallerne er dannet og vokset til en passende størrelse, pumpes sukkerblandingen ind i store centrifuger, hvor sukkerkrystallerne adskilles fra den resterende sirup.
  5. Tørring: De adskilte sukkerkrystaller vaskes og tørres for at fjerne overskydende væske og opnå den ønskede tørre konsistens.
  6. Størrelsessortering: De tørrede sukkerkrystaller sorteres i forskellige størrelser ved hjælp af maskiner, så producenten kan opnå det ønskede udseende og størrelse af den endelige kandis.
  7. Emballering: Endelig pakkes den færdige hvide kandis i passende emballage, klar til distribution og salg.

Hvid kandis: 0 EBC (farveløs)

 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

200 g, 500 g, 1 kg

Go to Top