Chateau Abbey malt kan bruges til Pale ales, Abbey ales, porter og specialøl samt britisk inspireret øl.
Abbey, Castle Malting, EBC 45
kr.19.00 – kr.335.00
Beskrivelse
Abbey malt, Castle Malting, EBC 45
Château Abbey malt, Castle Malting, EBC 45 er en mere ristet form for lys malt. Giver en stærk smag af bagt brød, nødder og frugt. Château Abbey malt har en bitterhed, der mildnes ved aldring, og kan være ganske intenst aromatiseret. Abbey malt bruges typisk til fremstilling af øl, der kræver en vis betydelig farvedybde.
Belgisk brun malt. Specielt spiret og ristet ved op til 110°C.
EBC: 45. EBC er den internationale målestok for øllets farve.
Bruges til IPA, belgisk øl, Pale ales, porter samt britisk inspireret øl. Brug op til 25 %.
Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.
Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens råvareegenskaber.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse og valsning | 1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk |