Torrefied wheat (umaltede hvedekerner) er skumforbedrende og fremmer også mundfylde.
Torrefied Wheat – umaltede, puffede hvedekerner, Crisp Malting, EBC 4
kr.15.00 – kr.55.00
Beskrivelse
Torrefied Wheat har længe været brugt af bryggerier i Storbritannien til at give det lidt ekstra skum på alle øltyper. Proteiner og glykoproteiner med højere molekylevægt er skumforbedrende og fremmer også mundfylde. Torrefied wheat er især nyttig, når basismalt har særlig lavt indhold af nitrogen / protein. Torrefied wheat har en meget let kornet karakter.
Forkogte, umaltede korn giver bryggeren mulighed for produktdifferentiering. Flagede produkter kan tilsættes direkte til mæsken uden behov for formaling.
EBC: 3 – 5. Sat til 4 EBC.
Brug op til 10 % af opskriften.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse | 0.5 kg, 1 kg, 3 kg |