Smoky Belgian – 50 cl

Hjem » Shoppen » Smoky Belgian – 50 cl

Smoky Belgian – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Smoky Belgian

Kategori:

Beskrivelse

Smoky Belgian – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Denne er en Smoky Belgian – 50 cl.

Smoky Belgian er en let røget, belgisk inspireret øl, hvor røgøl møder belgisk øl i skøn samklang. Hvis du før har prøvet røgøl, og måske er lidt forbeholden, så er denne udgave en ganske tilgængelig en af slagsen. Den delikate røg-/tørvaroma fra whiskymalten kan både duftes og smages i en flot kastanjerød øl med både skum på toppen, og rigeligt med bobler i den klare øl. Den aromatiske smag af karamelmalte og humle følges godt på vej af en underspillet kandisaroma i en øl med god fylde. Denne øl er ikke en decideret stilart – før nu!

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende aromaer:

Mulige maltbidrag fra Pale, Whisky, Abbey, Melano, Special X, Caramel Aromatic: bagt brød og frugt, honning med en lys fløde toffee-note til en mørk, stærk karamel med antydning af mandel og nødder, whisky-noter, delikat karakter af tørv og røg, rigere maltsmag, aromatisk, intens, mundfylde, skum og bedre ølstabilitet.

Mulige humlebidrag fra Challenger, Herkules, Perle: citrus, urter, sød frugt, cedertræ, grøn te, blomster, krydret, fyrretræ, sort peber, melon, mynte.

Mulige gærbidrag fra SafAle US-05: neutral.

Øvrige bidrag: Lys og mørk kandis.

Indeholder: vand, bygmalt, gær, humle, lys og mørk kandis..

ABV: 5,2 %

EBC: 42 ( kastanjerødbrun)

IBU: 21 (mild bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller Esbjerg eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top