Påskebryg – Dark belgian – 50 cl

Hjem/Øl/Påskebryg – Dark belgian – 50 cl

Påskebryg – Dark belgian – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Ikke på lager

Påskebryg – Dark belgian

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Der er her tale om en flot, kobberfarvet, let humlet påskebryg med fokus maltsødmen. Den har en kraftig og letsødlig smag med smagfulde noter af kandis, samt en god mundfylde, med let ristede noter af korn, kiks, nødder og chokolade. Den er mellemkraftigt karboneret, og du kan nyde både duft og smag meget længe. Den er en anelse uklar. Indbegrebet af en dejlig højtidsøl, der aldrig bliver vammelsød, selv om der er tilført lidt uforgærbart mælkesukker.

Hornes smagspanel: kommer senere.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende smags- og duftaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Cara Clair, Maris Otter, Abbey, Brown: sød maltsmag, kiks, mørkt ristet kornsmag, kogt brød, nødder og frugt, et strejf af bitter chokolade. Bedre mundfylde og skum, afrundet smag.

Mulige humlebidrag fra Hercules, Crystal, Perle: Krydderurt, fyrretræ, melon og peberfrugter, blomstret og krydret, noter af kanel, sort peber og muskatnød, cedertræ, orange.

Mulige gærbidrag fra Brewferm Top: Neutral med frugtige estere.

Øvrige bidrag: lys og mørk kandis, mælkesukker.

Indeholder: vand, bygmalt, gær, humle, kandis, mælkesukker.

ABV: 6,7 %

EBC: 34 (rødbrun/kobber)

IBU: 23 (mild bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top