Påskebryg Dark Belgian – 50 cl

Hjem » Shoppen » Påskebryg Dark Belgian – 50 cl

Påskebryg Dark Belgian – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Ikke på lager

Påskebryg – Dark belgian

Kategori:

Beskrivelse

Påskebryg Dark Belgian – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Dette er en Påskebryg Dark Belgian – 50 cl.

Der er her tale om en flot, kobberfarvet, let humlet påskebryg med fokus på maltsødmen. Den har en kraftig fyldighed og letsødlig smag med smagfulde noter af kandis. Også en god mundfylde med let ristede noter af korn, kiks, nødder og chokolade. Den er mellemkraftigt karboneret, og du kan nyde både duft og smag meget længe. Den er en anelse uklar. Indbegrebet af en dejlig højtidsøl, der aldrig bliver vammelsød, selv om der er tilført lidt uforgærbart mælkesukker.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende smags- og duftaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Cara Clair, Maris Otter, Abbey, Brown: sød maltsmag, kiks, mørkt ristet kornsmag, bagt brød, nødder og frugt, et strejf af bitter chokolade. Bedre mundfylde og skum, afrundet smag.

Mulige humlebidrag fra Hercules, Crystal, Perle: Krydderurt, fyrretræ, melon, peberfrugter, blomstret, krydret, noter af kanel, sort peber, muskatnød, cedertræ, orange.

Mulige gærbidrag fra SafAle US-05: Neutral.

Øvrige bidrag: lys og mørk kandis, mælkesukker.

Indeholder: vand, bygmalt, gær, humle, kandis, mælkesukker.

ABV: 6,7 %

EBC: 34 (rødbrun/kobber)

IBU: 23 (mild bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller Esbjerg eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top