Helles Bock – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

En Helles Bock.

Kategori:

Beskrivelse

Helles Bock – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Denne er en Helles Bock – 50 cl, altså en lys Bock.

Bock eller bockbier er en undergæret stærk lagerøl, der har sin oprindelse i den nordtyske by Einbeck. Helles bock er en lys og behageligt humlet bock typisk brygget til forår og sommer. Denne her er frisk, fyldig og frugtig primært på grund af en pæn portion bitter appelsinskal, men også aromanoter fra humle kan anes. Bocken er med et pænt alkoholniveau. Den er gyldenklar med en god balance mellem malt og humle.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende smags- og duftaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Maris Otter, Munich, Vienna, Acid, Cara Clair: stærk, sød maltsmag, korn, kiks, karamel og toffee. Bedre mundfylde og skum, afrundet smag.

Mulige humlebidrag fra Magnum, Hersbrucker, Saaz: citrussmag, æble, peber, hø, tobak, appelsin, blomster, frugtagtig, krydret, ædel, urter, mynte, te.

Mulige gærbidrag fra Brewolution Universal Lager: Blød, delikat og velafbalanceret øl, med en tør og ren smag..

Øvrige bidrag: Tørret bitter appelsinskal.

Indeholder: vand, bygmalt, gær, humle, bitter appelsinskal.

ABV: 6,7 %

EBC: 15 (gylden/lys rav)

IBU: 24 (mild bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top