Vienna Lager – 50 cl

Hjem » Shoppen » Vienna Lager – 50 cl

Vienna Lager – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Vienna lager

Kategori:

Beskrivelse

Vienna Lager – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Denne er en Vienna Lager – 50 cl.

Vienna Lager (bliver ofte sammenlignet med en Classic) er en halvmørk, let tåget pilsner, der bl.a. består af Vienna basismalt, øvrige forskellige karamelmalte og rugmalt. Den bliver også omtalt som karamelpilsner. Vienna skal generelt være milde i smagen med fokus på maltaroma. I en Vienna er det de mørkere ristede malte, der giver sig til kende. Aromaerne har noter af brød, korn, toast og karamel. Humleprofilen skal være svagere end i en ordinær pilsner, men skal alligevel være nogenlunde tydelig.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende aromaer:

Mulige maltbidrag fra Vienna, Munich, Abbey, Rye, Pilsner, Cara Gold: Korn, karamel, toffee, nødder, frugt, brun sukker, rug, mundfylde, skum og bedre ølstabilitet.

Mulige humlebidrag fra Magnum, Herkules, Mittelfrüh: blomster, krydret, citrus, fyrretræ, sort peber, melon, æble, peber, frugtig, græs, te.

Mulige gærbidrag fra Angel BF16: relativ neutral.

Indeholder: vand, byg-/rugmalt, gær, humle.

ABV: 5,1 %

EBC: 20 (mellemmørk rav)

IBU: 20 (mild bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller Esbjerg eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top