Vienna Lager – 50 cl

Hjem/Øl/Vienna Lager – 50 cl

Vienna Lager – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Vienna lager

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Vienna Lager (bliver ofte sammenlignet med en Classic) er en halvmørk, let tåget pilsner, der bl.a. består af 43 % Vienna basismalt, 29 % forskellige karamelmalte og 14 % rugmalt. Vienna skal generelt være milde i smagen med fokus på maltaroma. I en Vienna er det de mørkere ristede malte, der giver sig til kende. Aromaerne har noter af brød, korn, toast og karamel. Humleprofilen skal være svagere end i en ordinær pilsner, men skal alligevel være nogenlunde tydelig.

Hornes smagspanel: flot farve og skum, let sødme, dejlig ristet smag, der giver et kick, karamelagtig med en god og vedholdende eftersmag.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende aromaer:

Mulige maltbidrag fra Vienna, Munich, Abbey, Rye, Pilsner, Cara Gold: Korn, karamel, toffee, nødder, frugt, brun sukker, rug, mundfylde, skum og bedre ølstabilitet.

Mulige humlebidrag fra Mittelfrüh, Herkules, Pilgrim: Blomster, græs, krydderurt, fyrretræ, melon, peberfrugter, cedertræ, pære og honning.

Mulige gærbidrag fra Brewferm Lager: Underspillede krydrede estere.

Indeholder: vand, byg-/rugmalt, gær, humle.

ABV: 5,1 %

EBC: 20 (mellemmørk rav)

IBU: 20 (mild bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top