Dark APA – 50 cl

Hjem » Shoppen » Dark APA – 50 cl

Dark APA – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Dark APA

Kategori:

Beskrivelse

Dark APA – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Dette er en Dark APA 50 cl. Den findes egentlig ikke som stilart, men jeg har så opfundet den. Det er en modsætningsfyldt øl; en mørk lys ale!

Der er her tale om en mørk, pænt humlet, men alligevel behagelig øl, der har fokus på humleprofilerne og den naturlige maltsødme. Men også mundfylde fra maltodextrin samt havreflager og en fyldig, ristet maltsmag. Humleprofilen skal være primær i en American Pale Ale, og du kan både smage og dufte humlen. Der kan fornemmes noter fra frugtig solbær, kanel samt spicy peber og muskatnød. Den skal bide lidt, men på en behagelig måde, og du får en pænt lang eftersmag.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende aromaer:

Mulige maltbidrag fra Maris Otter, Pilsen, Cara Pils, havreflager, Crystal, Chocolat: stærk, sød, rigere maltsmag, honningsødme, nøddeagtig, ristet smag. Rund, cremet mundfylde og skumstabilitet.

Mulige humlebidrag fra Galena, Cascade, Crystal: Frugtig solbær, spicy, blomster, citrus/grapefrugt, lychees, krydret, noter af kanel, sort peber og muskatnød.

Mulige gærbidrag fra SafAle US-05: Neutral og velafbalanceret.

Øvrige bidrag: Maltodextrin; krop, mundfylde og bedre skumtop. Søder faktor 10. Solbær.

Indeholder: vand, bygmalt, havreflager, gær, humle, maltodextrin, solbær.

ABV: 5.6 %

EBC: 41 (mørk kobber/lys brun)

IBU: 35 (noget bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller Esbjerg eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top