Julebryg Dark Belgian – 50 cl

Hjem » Shoppen » Julebryg Dark Belgian – 50 cl

Julebryg Dark Belgian – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Ikke på lager

Julebryg

Kategori:

Beskrivelse

Julebryg Dark Belgian – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Denne er en Julebryg Dark Belgian – 50 cl.

Julebrygget er en mørk, fyldig, belgisk ale, der bl.a. består af basismalte, karamelmalte og mørk Cassonade sukker samt uforgærbart mælkesukker. Læg dertil varme krydderier, så har du indbegrebet af en god højtidsøl. Et godt julebryg skal generelt have saft og kraft, og en afstemt maltsødme, som ikke fylder for meget. I denne belgisk inspirerede juleøl er det de mørkere ristede malte, der giver sig til kende sammen med krydderierne. Humleprofilen skal være nærværende, så den kan spille op mod den tunge, fyldige maltsødme.

Hornes smagspanel: flot og klar ravfarvet, tydelig duft af krydderierne, stærk, frisk, frugtig, god mundfylde, lang, sød og behagelig eftersmag, en øl til julemaden.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende aromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Pale, Biscuit, Cara Gold: Karamel, toffee, brød, kiks, toasty, brun sukker, mundfylde, skum og bedre ølstabilitet.

Mulige humlebidrag fra First Gold, Hersbrucker, Perle: Blomster, græs, krydderurt, mandarin, orange/citrus, kanel, marmeladesmag, cedertræ.

Mulige gærbidrag fra SafAle US-05: Neutral.

Øvrige bidrag: Cassonade sukker, mælkesukker, sød appelsinskal, kanelstang, nelliker, stjerneanis.

Indeholder: vand, bygmalt, gær, humle, Cassonade sukker, mælkesukker, sød appelsinskal, kanelstang, nelliker, stjerneanis.

ABV: 7,0 %

EBC: 54 (mørk brun)

IBU: 20 (mild bitterhed)

Holdbar til 01.04.2022

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top