Herbal Lager – 50 cl

Hjem/Øl/Herbal Lager – 50 cl

Herbal Lager – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Herbal Lager – krydderurtpilsner

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Der er her tale om en krydderurt-pilsner, med en let tåget, lys ravfarve med et svagt rødligt skær. Karboneringen er tydelig, og prikker let på tungen. Duften er en smule blomster-/frugtagtig, og øllet er fyldig af en pilsner at være. Man kan ane karamel, korn og rug i smagen, men også en spændende, underspillet, kompleks krydderurtsmag fra lemongrass og mynte.

Hornes smagspanel: kommer senere.

Har du fintunet smagsløgene, og har du duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig en eller flere af af følgende duft- og smagsaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Red X, Rug, Vienna, Acid: rugsmag, rigere smag af malt og korn, karamel og toffee, mundfylde, krop og stabilt ølskum, rundere smag.

Mulige gærbidrag fra Brewferm Lager: neutral.

Mulige humlebidrag fra Hercules, Hersbrucker: Krydderurt, fyrretræ, melon og peberfrugter, blomster, frugt-, jordagtig, krydderurt.

Indeholder: vand, byg-/rugmalt, gær, humle, lemongrass, mynte.

ABV: 5,1 %

EBC: 12 (lys rav)

IBU: 23 (let bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top