Herbal Lager – 50 cl

Hjem » Shoppen » Herbal Lager – 50 cl

Herbal Lager – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Herbal Lager – krydderurtpilsner

Kategori:

Beskrivelse

Herbal Lager – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Denne er en Herbal Lager – 50 cl.

Der er her tale om en krydderurt-pilsner, med en let tåget, lys ravfarve med et svagt rødligt skær. Karboneringen er tydelig, og prikker let på tungen. Duften er en smule blomster-/frugtagtig, og øllet er fyldig af en pilsner at være. Man kan ane karamel, korn og rug i smagen, men også en spændende, underspillet, kompleks krydderurtsmag fra lemongrass og mynte.

Har du fintunet smagsløgene, og har du duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig en eller flere af af følgende duft- og smagsaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Red X, Rug, Vienna, Acid: rugsmag, rigere smag af malt og korn, karamel og toffee, mundfylde, krop og stabilt ølskum, rundere smag.

Mulige gærbidrag fra Angel BF16: relativ neutral.

Mulige humlebidrag fra Hercules, Hersbrucker: Krydderurt, fyrretræ, melon og peberfrugter, blomster, frugt-, jordagtig, krydderurt.

Indeholder: vand, byg-/rugmalt, gær, humle, lemongrass, mynte.

ABV: 5,1 %

EBC: 12 (lys rav)

IBU: 23 (let bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top