Deep dubbel – 50 cl

Hjem/Øl/Deep dubbel – 50 cl

Deep dubbel – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Ikke på lager

Deep dubbel

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Deeb dubbel er en belgisk inspireret øl, hvor flere karamelmalte bidrager med en spændende maltprofil. Karamelmalte og druesukker bidrager til maltsødmen. Humleprofilen er ikke fremherskende, men du kan forvente en kompleks duft af karamel, nødder, frugt og krydderurter. Smagen er aromatisk kornet, med noter af toffee og frugter. Farven er flot og klar, lys kobberfarvet med god skumtop og fine bobler fra en medium karboneret øl. Den er ret behagelig.

Hornes smagspanel: kommer senere.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende aromaer:

Mulige maltbidrag fra Pale, Pils, Abbey, Brown, Vienna, Havreflager: kogt brød, nødder og frugt, karamel og toffee, mørkt ristet kornsmag, lidt nøddeagtig med et strejf af bitter chokolade, rigere maltsmag, cremet mundfylde, skum og bedre ølstabilitet.

Mulige humlebidrag fra Hersbrucker, Herkules, Bramling Cross: Blomster, jordagtig, krydderurt, fyrretræ, melon og peberfrugter, frugtagtig med solbær- og citrusnoter.

Mulige gærbidrag fra SafAle S-04; neutral.

Øvrige bidrag: druesukker.

Indeholder: vand, bygmalt, havreflager, gær, humle.

ABV: 5,2 %

EBC: 24 ( lys kobber)

IBU: 17 (meget let bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top