Deep Dubbel – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Deep dubbel

Kategori:

Beskrivelse

Deep Dubbel – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Denne er en Deep Dubbel – 50 cl.

Deep Dubbel er en belgisk inspireret øl, hvor flere karamelmalte bidrager med en spændende maltprofil. Karamelmalte og druesukker bidrager til maltsødmen. Humleprofilen er ikke fremherskende, men du kan forvente en kompleks duft af karamel, nødder, frugt og krydderurter. Smagen er aromatisk kornet, med noter af toffee og frugter. Farven er flot og klar, lys kobberfarvet med god skumtop og fine bobler fra en medium karboneret øl. Den er ret behagelig.

Hornes smagspanel: kommer senere.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende aromaer:

Mulige maltbidrag fra Pale, Pils, Abbey, Brown, Vienna, Havreflager: bagt brød, nødder, frugt, karamel, toffee, mørkt ristet kornsmag, lidt nøddeagtig med et strejf af bitter chokolade, rigere maltsmag, cremet mundfylde, skum og bedre ølstabilitet.

Mulige humlebidrag fra Hersbrucker, Herkules, Bramling Cross: Blomster, jordagtig, krydderurt, fyrretræ, melon, peberfrugter, frugtagtig med solbær- og citrusnoter.

Mulige gærbidrag fra SafAle S-04; neutral med afbalancerede frugtagtige og blomsteragtige noter.

Øvrige bidrag: druesukker. Søder faktor 70-75.

Indeholder: vand, bygmalt, havreflager, gær, humle, druesukker.

ABV: 5,2 %

EBC: 24 ( lys kobber)

IBU: 17 (meget let bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top