Easter Ale Tripel – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Ikke på lager

En lidt uortodoks Easter Ale tripel.

Kategori:

Beskrivelse

Easter Ale Tripel – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Denne er en Easter Ale Tripel – 50 cl.

Som det hører sig til en belgiskinspireret tripel, der nemt kan tilpasses til påsken, så er der tilført lidt varme krydderier, men ikke særligt meget. Man fornemmer tydeligt den maltede/kornede aroma, og i mindre grad frugtige noter. Dog skinner de varme krydderier igennem sammen med noter af orange/mandarin. Den er ikke synderligt sød, ud over den naturlige maltsødme og lidt medvirken fra druesukker. Der er dog også lidt bitter friskhed over den, som tilsammen afspejles i en lang eftersmag. Denne Tripel er lidt uklar. Måske det er en lidt uortodoks Tripel, der nok kan pirre smagsløgene.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende smags- og duftaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Caramel Pils, Cara Blond, Cara Ruby, Vienna, havreflager med skal: stærk, sød maltsmag, karamelsød aroma og en toffee-lignende smag, rødlig, smag af malt og korn, aromaer af karamel/toffee, rund, cremet mundfylde. Bedre og skum, afrundet smag.

Mulige humlebidrag fra Bramling Cross, Challenger, First Gold, Perle: krydret, loganbær, citron, solbær, brombær, blommer, urter, cedertræ, grøn te, blomster, lavendel, honning, jord, timian, appelsin, grapefrugt.

Mulige gærbidrag fra SafAle S-04: neutral gær med afbalancerede frugtagtige og blomsteragtige noter.

Øvrige bidrag: Druesukker giver krop, mundfylde og bedre skumtop. Tilfører 70 % sødme ift bordsukker. Hvis bordsukker søder en factor 100, så søder druesukker ca. en factor 70.

Indeholder: vand, bygmalt, havreflager, gær, humle, druesukker, sød appelsinskal, kardemomme, nelliker.

ABV: 7,1 %

EBC: 18 (lys rav)

IBU: 22 (mild bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top