Porter – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Ikke på lager

Porter

Kategori:

Beskrivelse

Porter – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Denne er en Porter – 50 cl.

Så er der dømt mørkt, letflydende porter, der er tilpas drikkevenlig. Ikke for fed, ikke for vammelsød, ikke for klistret. Du vil fornemme den lette maltsødme, en mørkristet kornsmag og et strejf af bitter chokolade. Ligeså både lette noter af solbær fra gæren og underspillede, letsyrlig kirsebær fra naturlig Amoretti koncentrat. Du får noget så sjældent som en behagelig, fyldig, frugtig (både let syrlig og let sødlig), sort porter. Der er både fin mundfylde og skum på toppen.

Har du fintunet smagsløgene, og har du duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig en eller flere af af følgende duft- og smagsaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Pale, Cara Clair, Abbey, Brown, Chocolat: stærk og sød maltsmag, kogt brød, nødder, frugt, ristet kornsmag, lidt nøddeagtig med et strejf af bitter chokolade, kiks, mundfylde, skum.

Mulige gærbidrag fra SafAle US-05: neutral.

Mulige humlebidrag fra Saaz, Bramling Cross, East Kent Golding: Frugtagtig krydret med solbær og citrus noter, blomster, let krydret, honning og jordagtig, urter.

Øvrige bidrag: laktose, sure kirsebær ekstrakt.

Indeholder: vand, bygmalt, gær, humle, laktose, sure kirsebær ekstrakt.

ABV: 5.9 %

EBC: 67 (mørk chokolade)

IBU: 24 (let bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top