Almindelig bordsukker

kr.10.00kr.120.00

Bordsukker giver dig en ganske let sødme i brygget, og bidrager med øget ABV. Bruges til karbonering.

Beskrivelse

Almindelig bordsukker

Almindelig bordsukker, også kaldet sukrose eller sakkarose, bidrager stort set ikke med sødme til dit færdige bryg. Du kan fortrinsvis benytte det til at øge alkoholprocenten. Bland det i urten de sidste 10 minutter af kogetiden sammen med aromahumlen.

Når du skal karbonere ved flaskning, bruger du også her bordsukker. Det kommer lidt an på mængden af sukker. Stilarten er afgørende. Vi bruger selv den gode all-round mængde på 3 g pr 0,5 liter øl til mange forskellige stilarter. Hvis du har den lidt mere nørdede tilgang, så kan du med god tilnærmelse bruge dette online værktøj.

Du kan naturligvis prøve at benytte andre sukkerarter til karbonering. Bruger du mørkere sukkerarter får du også lidt mer sødme med i øllet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

500 g, 1 kg, 5 kg, 10 kg

Go to Top