Egechips kan du benytte, hvis du vil spice din stout, porter eller barley wine op. Med disse egechips tilfører du en let smag af eg til dit hjemmebryg. Den vi fører lige for tiden, giver dig i tilgift også andre aromaer som vanilje, mandel og karamel.

Læg dem i blød i 14 dage i alkohol med høj procent, og du vil udover de allerede nævnte aromaprofiler også få lidt afsmag fra den valgte alkohol. Det kan sådan set kun blive godt. De 14 dage i blød desinficerer samtidig egechipsene, hvilket du har brug for, når du tilsætter dem i den sekundære gærspand.

Egechips kan du benytte, hvis du vil spice din stout, porter eller barley wine op. Med disse egechips tilfører du en let smag af eg til dit hjemmebryg. Den vi fører lige for tiden, giver dig i tilgift også andre aromaer som vanilje, mandel og karamel.

Læg dem i blød i 14 dage i alkohol med høj procent, og du vil udover de allerede nævnte aromaprofiler også få lidt afsmag fra den valgte alkohol. Det kan sådan set kun blive godt. De 14 dage i blød desinficerer samtidig egechipsene, hvilket du har brug for, når du tilsætter dem i den sekundære gærspand.

Go to Top