Dunkelweizen – 50 cl

Hjem » Shoppen » Dunkelweizen – 50 cl

Dunkelweizen – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Ikke på lager

Dunkelweizen

Kategori:

Beskrivelse

Dunkelweizen – 50 cl

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne. Denne er en Dunkelweizen – 50 cl.

Dunkelweizen er en halvmørk, let tåget hvedeøl, der bl.a. består af 41 % hvedemalt og 29 % forskellige karamelmalte. Hvedeøl skal generelt være milde i smagen med fokus på maltaroma, men der må også gerne være lidt friskhed over smagen. I en dunkelweizen er det karamelmaltene, der giver sig til kende. Humleprofilen skal være meget svag, nærmest ikkeeksisterende, men her finder du alligevel noget friskhed. I denne dunkelweizen har jeg tilføjet naturlig brombærkoncentrat, for at give øllet en anelse frugtighed. En rigtig læskende sommerøl, som er herligt prikkende på tungen.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende aromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Wheat Blanc, Abbey, Biscuit, Special X, Acid: Brød, kiks, nødder, frugt, ristet karamelaroma, hvede. Afrundet smag, bedre mundfylde og skum.

Mulige humlebidrag fra Saaz, Mittelfrüh, Hersbrucker: Blomster, urter, citrus, krydret, græs, frugt-, jordagtig, ædel, krydret, mynte, te, peber.

Mulige gærbidrag fra Angel WA18: Underspillede banan og kryddernellike estere.

Øvrige bidrag: Brombær Amoretti Artisan Natural Flavor.

Indeholder: vand, byg-/hvedemalt, gær, humle, brombærkoncentrat.

ABV: 5,2 %

EBC: 31 (lys kobber)

IBU: 16 (minimal bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top