All-grain brygkursus (25 l. bryganlæg)- hjemme hos dig for så mange du ønsker!

kr.795.00

All-grain brygkursus med dit eget bryganlæg og Kongsted Hjemmebryg 25 l. all-grain kit. Vi medbringer all-grain kittet på brygdagen. ALT andet har du selv.  VI KØRER KUN TIL BROFASTE ØER!

En mulig dato kan vi snakke om efter købet. Ligeså den all-grain variant, du ønsker.

Beskrivelse

All-grain brygkursus 25 l. bryganlæg. F.eks. det her

Køkkenbrygning fra A til Å i trygge omgivelser hjemme hos dig selv med dit eget bryganlæg og udstyr, hvor vi gennemgår de fleste af bryggeprocessens  væsentligste elementer i et roligt tempo. Vi prøver at gøre det så uformelt som overhovedet muligt, så vi er i øjenhøjde med dig og deltagerne, og vi forventer da også, at du roligt kan opfatte brygkurset som et begynderkursus. Alle kan være med. Der bliver ingen belæring, og vi svarer på alle de spørgsmål vi kan. Vi er ikke omvandrende leksika, men er selv hjemmebryggere, der blot gerne vil fortælle om vores passion: ølbrygning.

Det gør vi for at mane tre markante fordomme i jorden, som har været de direkte årsager til, at vi selv var længe om at komme ud af startblokken:

  1. Det er for svært
  2. Det er for dyrt
  3. Det er for pladskrævende

Efter lang tids tøven kom vi heldigvis i gang, og vi kan med rolig hånd og stemme berette, at alle 3 fordomme er faldet pladask til jorden! Det taler vi også lidt om under kurset.

Vi kommer bl.a. også ind på følgende begreber, som kort bliver omtalt mens urten koger:

  • Gær (over- og undergær, tør- og vådgær)
  • Malt (fremstilling, egenskaber, korntyper, maltvarianter, EBC)
  • Humle (bitter- og aromastoffer, IBU, sorter)
  • Øltyper og deres karakteristika
  • Mæskning, urtkogning, primær og sekundær gæring/omstikning, tapning/flaskning
  • Brygudstyret forklaret – hvad bruges til hvad og hvordan
  • Rengøring og sterilisering/desinficering

Vi afsætter 5-6 timer til den indledende bryggeproces, hvor vi helt konkret gennemfører forberedelse, mæskning, urtkogning og påsætning af gær.

Når vi har tilført gær til urten, skal den stå mørkt og ved den rigtige temperatur i ca. 10 – 20 dage. Det kommer her an på om urten følger opskrifter til under- eller overgæret øl.

De efterfølgende processer med evt. omstikning og flaskning bliver vist i en video og beskrevet i en lille vejledning senere i forløbet.

Vilkår for gennemførsel af kurset hjemme hos dig:

  • Du har betalt for kursus
  • Du har selv komplet bryganlæg med det basale udstyr.
  • Gryder, spande eller baljer til sining, rengøring og desinficering af udstyr.
  • Derudover kan vi få brug for en stor si, dørslag og gerne en målekande (1-5 l.) samt en elkedel.
  • VIGTIGST: brygsted og udstyr skal være rent!

Dette vælger du til din samlede kursuspris:

  • Brygkursus hos dig, altså et All-grain brygkursus 25 l. bryganlæg
  • En 25 l. Kongsted Hjemmebryg all-grain kit. Det kunne f.eks. være det her
  • Og sidst, men ikke mindst – og hold nu fast – LIGE SÅ MANGE DELTAGERE, SOM DU KAN INVITERE!!!
  • Vigtigt: Kørsel og evt. broafgift afregnes på dagen. VI KØRER KUN TIL BROFASTE ØER!

Du kan samle familie, venner og bekendte i gaden, opgangen, fra klubben eller fra arbejdspladsen.  Om I er 2 eller 10 er for mig ligegyldigt. Blot skal du overveje, at hvis ikke alle kan følge med i køkkenet på samme tid, så bliver vi nødt til at lade folk komme til i hold. Det er ikke noget jeg vil anbefale, men det er op til dig.

Måske kan du allerede tidligt få samlet folk til et arrangement, og måske kan du også få dem til at indkøbe startpakker og all-grain kits, hvis de har vist interesse for at starte et fortløbende brygeventyr. Så de kan selv gå i gang umiddelbart efter kurset.

Vel mødt.

Hvis jeg bliver forhindret og må aflyse, får du 100 % af kursusprisen retur. 

Hvis du afbestiller, så gælder følgende:

Ved afbestilling mere end 30 dage før kurset, får du 100 % af kursusprisen retur.

Ved afbestilling 15-29 dage før kurset, får du 50 % af kursusprisen retur.

Ved afbestilling mindre end 14 dage før kurset, får du ingen penge retur.

Yderligere information

Startpakke

Kongsted startpakke setup 7, 3G FastFerment startup

Go to Top