All-grain brygkursus – hjemme hos dig for så mange du ønsker!

Home/Brygkursus/Hjemme hos dig/All-grain brygkursus – hjemme hos dig for så mange du ønsker!

All-grain brygkursus – hjemme hos dig for så mange du ønsker!

DKK1,900.00DKK3,460.00

All-grain brygkursus inkl. startpakke, Kongsted Hjemmebryg all-grain kit, flasker, kørsel og evt. Storebæltsafgift hjemme hos dig. Vi medbringer alle varer på brygdagen. VI KØRER KUN TIL BROFASTE ØER!

En mulig dato kan vi snakke om efter købet. Ligeså den all-grain variant du ønsker.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Køkkenbrygning fra A til Å i trygge omgivelser hjemme hos dig selv, hvor vi gennemgår de fleste af bryggeprocessens  væsentligste elementer i et roligt tempo. Vi prøver at gøre det så uformelt som overhovedet muligt, så vi er i øjenhøjde med dig og deltagerne, og vi forventer da også, at du roligt kan opfatte brygkurset som et begynderkursus. Alle kan være med. Der bliver ingen belæring, og vi svarer på alle de spørgsmål vi kan. Vi er ikke omvandrende leksika, men er selv køkkenbryggere, der blot gerne vil fortælle om vores passion: køkkenbrygning.

Det gør vi for at mane tre markante fordomme i jorden, som har været de direkte årsager til, at vi selv var længe om at komme ud af startblokken:

  1. Det er for svært
  2. Det er for dyrt
  3. Det er for pladskrævende

Efter lang tids tøven kom vi heldigvis igang, og vi kan med rolig hånd og stemme berette, at alle 3 fordomme er faldet pladask til jorden! Det taler vi også lidt om under kurset.

Vi kommer bl.a. også ind på følgende begreber, som kort bliver omtalt mens urten koger:

  • Gær (over- og undergær, tør- og vådgær)
  • Malt (fremstilling, egenskaber, korntyper, maltvarianter, EBC)
  • Humle (bitter- og aromastoffer, IBU, sorter)
  • Øltyper og deres karakteristika
  • Mæskning, urtkogning, primær og sekundær gæring/omstikning, tapning/flaskning
  • Brygudstyret forklaret – hvad bruges til hvad og hvordan
  • Rengøring og sterilisering/desinficering

Vi afsætter 4 – 5 timer til den indledende bryggeproces, hvor vi helt konkret gennemfører forberedelse, mæskning, urtkogning og påsætning af gær.

Når vi har tilført gær til urten, skal den stå mørkt og ved den rigtige temperatur i ca. 10 – 20 dage. Det kommer her an på om urten følger opskrifter til under- eller overgæret øl.

De efterfølgende processer med evt. omstikning og flaskning bliver vist i en video og beskrevet i en lille vejledning senere i forløbet.

Vilkår for gennemførsel af kurset hjemme hos dig:

  • Du har betalt kursus inkl. startpakke, kørsel og evt. Storebæltsafgift
  • Du har selv det basale køkkenudstyr; 4 l. batch kræver min. én 8-10 l. suppegryde, men gerne 2. 8 l. batch kræver to 8-10 l. suppegryder eller én 14-16 l. suppegryde.
  • Mindre gryder, spande eller baljer til sining, rengøring og desinficering af udstyr.
  • Derudover en stor si og gerne en målekande (1-5 l.) samt en elkedel.
  • VIGTIGST: køkken og udstyr skal være rent! Hvis køkkenet ikke er rent nok til at lave mad i, så brygger vi heller ikke øl i det!

Måske synes du, at prisen for kurset for dig er relativ høj, så skal du vide, at mit koncept er enestående blandt udbydere af brygkurser.

Dette vælger du til din samlede kursuspris:

  • Brygkursus hos dig
  • En startpakke inkl. 4 l. eller 8 l. Kongsted Hjemmebryg all-grain kit samt 8 eller 16 stk. 50 cl alm. ølflasker (kronekapsler)
  • Kørsel og evt. broafgift til dig. VI KØRER KUN TIL BROFASTE ØER!
  • Og sidst, men ikke mindst – og hold nu fast – LIGE SÅ MANGE DELTAGERE, SOM DU KAN INVITERE!!!

På den måde kan du samle familie, venner og bekendte i gaden, opgangen, fra klubben eller fra arbejdspladsen.  Om I er 2 eller 10 er for mig ligegyldigt. Blot skal du overveje, at hvis ikke alle kan følge med i køkkenet på samme tid, så bliver vi nødt til at lade folk komme til i hold. Det er ikke noget jeg vil anbefale, men det er op til dig.

Måske kan du allerede tidligt få samlet folk til et arrangement, og måske kan du også få dem til at indkøbe startpakker og all-grain kits, hvis de har vist interesse for at starte et fortløbende brygeventyr. Så de kan selv gå igang umiddelbart efter kurset.

Vel mødt.

Hvis jeg bliver forhindret og må aflyse, får du 100 % af kursusprisen retur. 

Hvis du afbestiller, så gælder følgende:

Ved afbestilling mere end 30 dage før kurset, får du 100 % af kursusprisen retur.

Ved afbestilling mere end 14 dage før kurset, får du 50 % af kursusprisen retur.

Ved afbestilling mindre end 14 dage før kurset, får du ingen penge retur.

Yderligere information

Startpakke

Kongsted startpakke setup 1, Kongsted startpakke setup 3, 3G FastFerment startup

Hvor skal vi brygge?

Esbjerg, Varde, Billund, Vejen, Ringkøbing-Skjern, Vejle, Fredericia, Kolding, Haderslev, Tønder, Aabenraa, Lemvig, Struer, Holstebro, Herning, Silkeborg, Ikast-Brande, Skanderborg, Horsens, Odder, Hedensted, Middelfart, Nordfyn, Assens, Sønderborg, Morsø, Skive, Viborg, Randers, Favrskov, Aarhus, Kerteminde, odense, Nyborg, Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Svendborg, Thisted, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord, Norddjurs, Syddjurs, Langeland, Jammerbugt, Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn, Kalundborg, Slagelse, Odsherred, Holbæk, Sorø, Ringsted, Næstved, Lejre, det øvrige østsjælland, Guldborgsund, Lolland

Go to Top