Philly sour er specielt god til Berliner Weisse, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales og sure IPA’er.
Wildbrew Philly Sour, 11 g, Lallemand
kr.38.00
10 på lager
10 på lager
Beskrivelse
Wildbrew Philly Sour er en unik type af Lachancea, hvilket er en gærart. Gæren producerer en moderat mængde mælkesyre og ethanol i samme gæringsproces. Dette er et fremragende valg, hvis du vil have en frisk og syreholdig øl. Aromaen er sur med en smag af røde æbler, stenfrugter og en snert af fersken.
Philly sour er specielt god til Berliner Weisse, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales og den er modstandsdygtig overfor humle, hvilket gør den ideel til sure IPA’er.
Gæres optimalt ved 20 – 25 °C. Lallemands anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 4-8 g til 1 batch på 8 l. eller 2-4 g til 1 batch på 4 l.
Dæmpning: høj (80%)
Flokkulering: høj
Alkoholtolerance: op til 9 %
Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.
Opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at du benytter gæren inden for 4 – 5 dage efter åbning af pakken.
Yderligere information
Vægt | 0.030 kg |
---|---|
Størrelse | 10 × 7 × 1 cm |