Philly sour er specielt god til Berliner Weisse, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales og sure IPA’er.
WildBrew Philly Sour, 11 g, Lallemand
kr.38.00
10 på lager
10 på lager
Beskrivelse
WildBrew Philly Sour, 11 g, Lallemand
WildBrew Philly Sour 11 g Lallemand er en unik gærstamme af typen Lachancea udvalgt fra naturen af University of the Sciences i Philadelphia, PA, USA.
Philly Sour producerer moderate mængder mælkesyre ud over ethanol i et enkelt fermenteringstrin. Denne første gær i WildBrew-serien er et godt valg til innovative, sessionsvenlige sure øl med forfriskende syre og noter af stenfrugt, rød æble og fersken. Med høj dæmpning, høj flokkulering og god fastholdelse af skumkrone, er WildBrew Philly Sour en ideel gær til traditionelle stilarter som Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales. Dens modstandsdygtighed over for humle gør den perfekt til Sour IPA’er. Læs lidt om syrlige øl her.
Gæres optimalt ved 20 – 25 °C. Lallemands anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 1 brev til 23 l. Benyt 4-8 g til 1 batch på 8 l. eller 2-4 g til 1 batch på 4 l.
Gærdata
Dæmpning/forgæringsgrad: høj. Sat til 78 % (74-82 %)
Flokkulering/sammenklumpningsevne: høj
Alkoholtolerancegrænse: 9 %
Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en cremet masse. Lad det stå i 10-15 minutter, og tilsæt så gærcremen til urten.
Vi anbefaler, at du anbringer gæren på køl evt. vakuumforseglet, når du har åbnet brevet. Benyt gæren inden for 3-4 dage.
Yderligere information
Vægt | 0.030 kg |
---|---|
Størrelse | 10 × 7 × 1 cm |