Egechips, medium ristet tilfører noter af eg og vanilje, mandel og karamel.
Egechips, medium ristet, amerikansk
kr.20.00 – kr.35.00
Beskrivelse
Hvis du overvejer at prøve en let smag af egetræ i din øl, er egchips den perfekte løsning til dig! Den er spændende at bruge i øl som barleywine, portere og stouts, eller andre kraftige øltyper, hvor man ønsker at bringe smagen af egetræsfadslagring frem.
Ved at tilføje egetræ til din øl vil det ændre smag, aroma, konservering og farvestabilitet. Prøv dig frem.
dosering: 2-5 g / 4 l øl
kontakttid: et par dage op til 3 måneder
brug: til den sekundære gæring
aromaprofil: eg og vanilje, mandel og karamel.
Vi anbefaler at lade egespånerne trække i mindst 14 dage i alkohol med en høj procent f.eks. rom, whisky eller cognac, hvilket både giver en afsmag af den valgte alkohol, men lige så vigtigt, så desinficerer du også egespånerne, inden du lader dem trække i urten ved den sekundære gæring. Alt efter hvad du ønsker, så lad dem trække i 2-5 dage i urten.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse | 50 g, 100 g |