Pale ale, Castle Malting, EBC 8

Hjem/Ingredienser/Malt/Basis/Pale ale, Castle Malting, EBC 8

Pale ale, Castle Malting, EBC 8

kr.17.00kr.310.00

Pale ale malt er belgisk basismalt, som er lidt mørkere end pilsner malt, og kan generelt bruges i alle slags øl. Kan fylde op til 100 % af en batch.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne belgiske malt anvendes normalt som basismalt eller i kombination med Pilsen 2RS-malt, for at give en rigere maltsmag og ekstra farve. Når den er dybere i farven, kan denne malt tilføje en gylden farvetone til urten. Det bruges med kraftig gær til at producere gylden og bitter øl. Château Pale Ale malt er ovntørret længere, og er normalt bedre modificeret, hvilket giver en mere udtalt smag end Pilsen 2RS.

EBC: 7 – 10. Sat til gennemsnitlig 8. EBC er den internationale målestok for øllets farve.

Kan fylde op til 100 % af en batch.

Opbevares tørt, mørkt og ikke alt for udsat for sol og varme. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.

Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens egenskaber.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse og valsning

1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 10 kg malt, 10 kg malt med valsning, 25 kg sæk

Go to Top