Star San til desinfektion

Hjem » Shoppen » Star San til desinfektion

Star San til desinfektion

kr.120.00kr.250.00

Star San desinficerer alle indvendige overflader på hjemmebryggningsudstyr. Husk rengøring først.

Beskrivelse

Star San til desinfektion

Et højtskummende,  syreanionisk desinfektionsmiddel til brug i drikkevare- og fødevareindustrien. Star San til desinfektion efterlader tanke og udstyr uplettede og du undgår uønsket mineralopbygning. Brug ikke på bløde metaller og i CIP-systemer. Kun 60 sek. kontakttid er nødvendig. Brug med elektronisk flaskespuler kan ikke anbefales pga den markante skumudvikling. Brug i stedet denne manuelle flaskerenser til flasker.

Dosering: 15 – 25 ml / 10 liter. BEMÆRK; 2 størrelser; 270 og 1000 ml.

Brugsanvisning på dansk på beholderen: Anvendes som en sidste skylning (desinfektion) efter grundig rengøring med et godt rengøringsmiddel som f.eks Puro Oxi. Brug Star San i en dosering på 15 – 25 ml pr. 10 liter vand. Påfør med spray, klud, blød børste eller stående i blød med en kontakttid på mindst 1 minutter. Tøm eller dræn det desinficerede stykke udstyr, og lad det lufttørre. Brug udstyret inden for 1 time efter desinfektion.

Luk emballagen tæt efter brug og opbevares på et tørt, køligt og godt ventileret sted. Hold altid beholdere lodret for at forhindre lækage. Opbevares utilgængeligt for børn. BLAND IKKE STAR SAN med klorholdige rengøringsmidler, da der kan opstå klorgas.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Mængde

270 ml, 1000 ml

Go to Top