Chateau Roasted Barley malt kan bruges til Stouts, portere, nøddebrune ales og andre mørke øltyper.
Roasted Barley, Castle Malting, EBC 1200
kr.21.00 – kr.370.00
Beskrivelse
Château Roasted Barley er en stærkt ristet byg, der giver en forbrændt, kornet, kaffelignende smag til din øl, og tilfører den kompleksitet og karakter. Malten indeholder stivelse, der kan konverteres under mæskning, hvilket påvirker vægtfylden. Château Roasted Barley byg vil også give øllet sødme. Malten producerer lysere skum end fx Chocolat og Black malte. Tilfører en dyb rød mahogni farve til øl, og meget stærk ristet smag.
EBC: 1000-1400. Sat til gennemsnitlig 1200. EBC er den internationale målestok for øllets farve.
Bruges til Stouts, portere, nøddebrune ales og andre mørke øltyper. Brug op til 5 %.
Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.
Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens egenskaber.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse og valsning | 1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk |