American Pale Ale – 50 cl

Hjem/Øl/American Pale Ale – 50 cl

American Pale Ale – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

American Pale Ale

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Dette er det bryg, som vores allerførste først bryg “Jomfrubrygget”, skulle have været. Nu kender vi bryganlægget bedre, og det giver forhåbentlig mere forventelige bryg fremover.

Der er her tale om en medium humlet, men alligevel behagelig øl, der har fokus på den humleprofilerne, den naturlige maltsødme, mundfylde og et strejf af den søde appelsinskal. Humleprofilen skal være primær i en American Pale Ale, og du kan både smage og dufte humlen. Den skal bide lidt, men på en behagelig måde.

Hornes smagspanel: flot, ravfarvet øl, sødlig duft, frisk og kraftig smag, der varer længe, behagelig og tilpas bitterhed.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende aromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Pale, Cara Clair, Vienna, Melanoidin, Munich: aromatisk, karamel, toffee, kiks, kornet. Bedre mundfylde og skum.

Mulige humlebidrag fra Pilgrim, Simcoe, Perle: Krydderurt, cedertræ, græs, pære og honning, harpiks-, fyr- og citrusagtig, orange, blomsteragtig, krydret.

Mulige gærbidrag fra SafAle S-04: Neutral.

Øvrige bidrag: sød appelsinskal, korianderfrø.

Indeholder: bygmalt, gær, humle, sød appelsinskal, korianderfrø.

ABV: 5.4 %

EBC: 15 (rav)

IBU: 31 (noget bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top