Ølsmagning hjemme hos dig – ultimo november

Home/Øl/Ølsmagning hjemme hos dig – ultimo november

Ølsmagning hjemme hos dig – ultimo november

DKK100.00

En mulighed for dig, der vil lægge hus til ølsmagning.

Kategori:

Beskrivelse

Her kan du få en ølsmagning hjemme hos dig selv. Jeg tager 6 øl med, og alt efter interesse og spørgelyst, afsættes 1½-2 timer. Prisen er pr/person. Under smagningen udfylder vi et vurderingsskema for hver øl.

Under ølsmagningen serverer jeg 6 smagninger, hvor jeg fortæller om øllet, dets karakteristika og de fire væsentlige ingredienser. Jeg kommer også kort ind på brygprocessen; mæskning, urtkogning, gæring, tvangskarbonering og modning. Både ingredienserne og brygprocessen har indflydelse på oplevelsen af det færdige øl.

Hver servering er på ca. 15 cl. Du bestemmer selv, om du vil servere lidt mundgodt til smagningen. Jeg kunne godt finde på at lave en lille quiz med en ølpræmie.

Da Coronaen ikke længere kræver særlige restriktioner, så gennemfører jeg arrangementet for ned til 5 personer.

En oplagt gaveide, men kan selvfølgelig også være en forkælelse til dig selv og dine ansatte, venner eller familie. Når du har købt det antal, du skal bruge, kontakter jeg dig for en mulig dato og tidspunkt.

Når ølsmagningen foregår hjemme hos dig, så er det primært tiltænkt kunder i de postnumre, jeg leverer gratis til. Jeg har dog fået henvendelser fra andre steder i landet, og som udgangspunkt vil jeg selvfølgelig gerne udbrede kendskabet til mine øl til det meste af Danmark under disse præmisser:

  • Såfremt du vil betale alle mine udgifter til arrangementet (transport, bro-, færgeafgift, parkering mm), kan det i princippet foregå i hele landet. 
  • Vi tager sammen en snak om det ovenfornævnte, og bliver enige om en pris.
  • Du køber ølsmagning til det ønskede antal personer.
  • Jeg fakturerer øvrige udgifter/omkostninger på dagen til dig.

Yderligere information

Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top