Ølsmagning hjemme hos dig

Hjem » Shoppen » Ølsmagning hjemme hos dig

Ølsmagning hjemme hos dig

kr.125.00

En mulighed for dig, der vil lægge hus til ølsmagning.

Kategori:

Beskrivelse

Ølsmagning hjemme hos dig

Her kan du få en ølsmagning hjemme hos dig selv. Jeg tager 6 øl med, og alt efter interesse og spørgelyst, afsættes 1½-2 timer. Prisen er pr/person.

Under ølsmagningen serverer jeg 6 smagninger, hvor jeg fortæller om øllet, dets karakteristika og de tre væsentlige ingredienser nemlig råvarerne. Jeg kommer måske også kort ind på selve brygprocessen; mæskning, urtkogning, gæring, tvangskarbonering og modning. Både ingredienserne og brygprocessen har indflydelse på oplevelsen af det færdige øl.

Hver servering er på 10 cl. Du bestemmer selv, om du vil servere lidt mundgodt til smagningen. Tapas, oste- og pålægsbord passer utroligt godt til ølsmagning. Bliver det holdt før eller efter spisning, er noget så simpelt som saltstænger velvalgt.

Hvis du ønsker det, så kan jeg lave en lille quiz med en ølpræmie, men nævn det gerne i kommentarfeltet.

Jeg gennemfører arrangementet for minimum 5 personer.

En oplagt gaveide, men kan selvfølgelig også være en forkælelse til dig selv og dine ansatte, venner eller familie. Når du har købt det antal, du skal bruge, kontakter jeg dig for en mulig dato og tidspunkt. Oplys i kommentarfeltet under checkout, hvis der er tale om et gavekort.

Når ølsmagningen foregår hjemme hos dig, så er det primært tiltænkt kunder i de postnumre, jeg leverer gratis til. Jeg har dog afholdt ølsmagninger i hele landet, og som udgangspunkt vil jeg selvfølgelig gerne udbrede kendskabet til mine øl til det meste af Danmark under disse præmisser:

  • Såfremt du vil betale alle mine omkostninger til arrangementet (transport, bro-, færgeafgift, parkering mm), kan det i princippet foregå i hele landet. 
  • Vi tager sammen en snak om det ovenfornævnte, og du kan få en nogenlunde pris ud fra dagspriserne på omkostningerne.
  • Du køber ølsmagning til det ønskede antal personer.
  • Jeg fakturerer øvrige udgifter/omkostninger på dagen til dig.

Yderligere information

Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top