Ølflaske, 50 cl, patentprop

Hjem » Shoppen » Ølflaske, 50 cl, patentprop

Ølflaske, 50 cl, patentprop

kr.9.00kr.6,500.00

Brun langhalset 50 cl ølflaske til patentpropper.

Beskrivelse

Ølflaske, 50 cl, patentprop

Brun semi-langhalset fabriksny ølflaske, 50 cl, patentprop. Du skal bruge patentpropper til ølflaskerne. Patentpropperne kan du finde andet steds i webshoppen, nemlig her.

En ølflaske med patentprop er en karakteristisk flaske med en praktisk og genanvendelig lukkemekanisme. Karakteriseret ved dens hængslede metalfundament og oftest keramiske hoved, også kendt som flip-top lukning, er disse flasker overvejende lavet af glas. Lukningen består af en trådbøjle fastgjort til flaskehalsen og en gummi- eller plastpakning for at skabe en lufttæt forsegling, når den er forsvarligt fastgjort.

Dette design appellerer til både hjemmebryggere og håndværksbryggerier, da det bevarer øllets friskhed og kulsyre usædvanligt godt. Desuden øger bekvemmeligheden ved flip top-lukningen, hvilket eliminerer behovet for en separat flaskeåbner, dens popularitet blandt forbrugerne.

Vi kan godt sende flasker med posten, for vi pakker dem ekstra godt ind (dog kun op til 16 flasker). Vi vil ærligt talt hellere have, at flasker afhentes. Det bliver alt for dyrt for dig, at få dem sendt. Vi kan kun sende op til 20 kg med de gængse fragtfirmaer.

Lige en ekstra gang for prins Knud:

Vi pakker og sender kun 16 flasker pr. ordre.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 8, 16, 32, 64, 1056

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top