Not an Easter Ale! – Tripel – 50 cl

Home/Øl/Not an Easter Ale! – Tripel – 50 cl

Not an Easter Ale! – Tripel – 50 cl

DKK40.00DKK700.00

Ikke på lager

En lidt uortodoks tripel.

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Det skulle egentligt have været en Easter Ale, men er endt som Not an Easter Ale! Som det hører sig til en belgiskinspireret tripel, der kunne have været til påsken, så er der tilført lidt varme krydderier, men ikke særligt meget. Man fornemmer tydeligt den maltede/kornede aroma, og i mindre grad frugtige noter; dog skinner de varme krydderier igennem sammen med noter af orange/mandarin. Den er ikke synderligt sød, ud over den naturlige maltsødme og lidt medvirken fra maltodextrinen, men der er dog også lidt bitter friskhed over den, som afspejles i en lang eftersmag. Måske det er en lidt uortodoks Tripel, der nok kan pirre smagsløgene.

Hornes smagspanel: kommer senere.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende smags- og duftaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Cara Blond, Cara Ruby, Vienna, havreflager med skal: stærk, sød maltsmag, karamelsød aroma og en toffee-lignende smag, rødlig, smag af malt og korn, aromaer af karamel/toffee, rund, cremet mundfylde. Bedre og skum, afrundet smag.

Mulige humlebidrag fra Bramling Cross, Pilgrim, First Gold, Perle: Mandarin, orange/citrus, kanel, marmelade, frugtagtig med solbær- og citrusnoter, blomsteragtig, krydderurt, cedertræ, græs, pære og honning.

Mulige gærbidrag fra SafAle S-04: Neutral, allround.

Øvrige bidrag: Maltodextrin (uforgærbart polysakkarid/sukkerstof) giver krop, mundfylde og bedre skumtop. Tilfører minimal sødme og alkoholforøgelse. Hvis bordsukker søder en factor 100, så søder maltodextrin ca. en factor 10.

Indeholder: vand, bygmalt, havreflager, gær, humle, maltodextrin, sød appelsinskal, kardemomme, nelliker.

ABV: 7,0 %

EBC: 17 (lys rav)

IBU: 21 (mild bitterhed)

Karbonering: mellem

Holdbar til 01.01.2022

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top