Easter Ale – Tripel – 50 cl

Hjem/Øl/Easter Ale – Tripel – 50 cl

Easter Ale – Tripel – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Ikke på lager

En lidt uortodoks Easter Ale tripel.

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Som det hører sig til en belgiskinspireret tripel, der nemt kan tilpasses til påsken, så er der tilført lidt varme krydderier, men ikke særligt meget. Man fornemmer tydeligt den maltede/kornede aroma, og i mindre grad frugtige noter; dog skinner de varme krydderier igennem sammen med noter af orange/mandarin. Den er ikke synderligt sød, ud over den naturlige maltsødme og lidt medvirken fra druesukker, men der er dog også lidt bitter friskhed over den, som tilsammen afspejles i en lang eftersmag. Denne Tripel er lidt uklar. Måske det er en lidt uortodoks Tripel, der nok kan pirre smagsløgene.

Hornes smagspanel: kommer senere.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende smags- og duftaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Caramel Pils, Cara Blond, Cara Ruby, Vienna, havreflager med skal: stærk, sød maltsmag, karamelsød aroma og en toffee-lignende smag, rødlig, smag af malt og korn, aromaer af karamel/toffee, rund, cremet mundfylde. Bedre og skum, afrundet smag.

Mulige humlebidrag fra Bramling Cross, Pilgrim, First Gold, Perle: Mandarin, orange/citrus, kanel, marmelade, frugtagtig med solbær- og citrusnoter, blomsteragtig, krydderurt, cedertræ, græs, pære og honning.

Mulige gærbidrag fra SafAle S-04: Neutral, allround.

Øvrige bidrag: Druesukker giver krop, mundfylde og bedre skumtop. Tilfører 70 % sødme ift bordsukker.. Hvis bordsukker søder en factor 100, så søder druesukker ca. en factor 70.

Indeholder: vand, bygmalt, havreflager, gær, humle, druesukker, sød appelsinskal, kardemomme, nelliker.

ABV: 7,1 %

EBC: 18 (lys rav)

IBU: 22 (mild bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top